AKTUELNO

Usvojite ove savete i u svakoj prilici ćete izgledati savršeno.

Zabluda je da je potrebno puno novca da bi žena izgledala sofisticirano. Uz ovih 7 malih trikova u svakom trenutku ćete izgledati skupo i savršeno stilizovano.

Modni stručnjaci otkrivaju šta to zapravo stajlingu daje dašak luksuza. Kada želite da ostavite dobar utisak uvek se poslužite ovim trikovima:

1. Uvek birajte komade koji se ne gužvaju

Kada ste u žurbi i nemate puno vremena, uvek birajte komada koji nisu skloni gužvanju. Ništa ne može da upropasti izgled kao neopeglana garderoba. U širokom luku izbegavajte svilu, lan i garderobu izrađenu od 100 poso pamuka.

2. Crna rolka

Ovaj klasični komad nikad neće izaći iz mode, a svima dobro stoji. Lako se kombinuje uz elegantne, ali i ležernije komade. Rolka odaje utisak sofisticiranosti i luksuza, a sigurno je već imate u svom garderoberu.

3. Bela košulja

Još jedan komad koji daje dozu glamura svakom autfitu. Može se nositi na bezbroj načina, a baš kao i rolka, odlično stoji svima.

Foto: Unsplash.com

4. Crne cipele

Dobre kožne cipele će upotpuniti svaki autfit i učiniti da izgleda skupo. Kada ste u dilemi, izaberite ovakav model.

5. Karmin

Nijedan žena ne bi trebala iz kuće da izađe bez karmina, pa makar išla i do prodavnice samo. Ovaj mali detalj će značajno doprineti da izgledate luksuzno.

6. Nakit 

Čak i najobičniji autfit može izgledati luksuzno ukoliko dodate malo nakita. 

Foto: Unsplash.com

7. Pazite na držanje

Poslednje pravilo nema veze sa modom, ali i te kako doprinosi dobrom izgledu. Reč je o pravilnom držanju. Žena koja hoda uspravno izgleda moćno.

#Lepota

#moda

#saveti modnih stručnjaka