AKTUELNO

Ove zime grejaće nas UGG čizme sa kristalima, mekim krznenim detaljima i suptilnim dezenima.

Udobnost, toplota i izdržljivost u kombinaciji sa raznolikim printovima i bojama predstavljaju glavne adute poznatog američkog brenda UGG, koji će bez sumnje vladati i ovom hladnom sezonom.

Uz dobro poznate klasike koji su preplavili ulice s prvim naletom niskih temperatura, ove jeseni brend donosi i model Classic Charm Mini Boot koji se može pronaći samo u prodavnicama vodećeg regionalnog multibrend lanca Fashion&Friends. Čizmice od najdelikatnije ovčije kože u boji konjaka i nezaobilaznoj crnoj obogaćene su priveskom sa kristalnim slovima i šarmantnim detaljem od krzna.

Foto: UGG/Promo

Foto: UGG/Promo

Posebno mesto u jesenjem ormaru zauzeće Classic mini snow leopard čizme prekrivene svetlucavim printom za ženstveni look, kao i Mini Bailey Bow sa satenskom mašnom u toplim nijansama maslinaste, bež, sive i crvene boje.

Foto: UGG/Promo

Foto: UGG/Promo

Model sa dekorativnim patent zatvaračem, još jedan bestseller brenda, pružiće bezbroj mogućnosti stilskog kombinovanja za ljubitelje ležernosti i komfora.

Foto: UGG/Promo

Osim prepoznatljivih čizmica, UGG je ove sezone predstavio i atraktivne kožne gležnjače, patike i neodoljive papuče s mekim krznom za stylish kućno izdanje.

Foto: UGG/Promo

Modele iz nove UGG kolekcije možete pronaći u multibrend prodavnicama Fashion &Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na webshopu fashionandfriends.com.

#UGG

#nova kolekcija

#ČIZME