AKTUELNO

Holandski brend Scotch & Soda vodi nas ove sezone na čarobno modno putovanje inspirisano raskošnim teksturama i redefinisanim krojevima koji unose novu svežinu u jesenji garderober.

U središtu kolekcije za jesen/zimu 2020. nalaze se metalik perjane jakne, vuneni kaputi u neutralnoj nijansi i color-block mantili koji će se s lakoćom prilagoditi svakom stilu - od glam do urbanih, ležernih izdanja. 

Foto: Promo

Za savršeni prelaz iz dnevne u večernju varijantu, birajte haljinu geometrijskog printa ili karirani oversized blejzer u kombinaciji sa pamučnom majicom i savršeno krojenim pantalonama. 

Foto: Promo

Zaokružite stajling kožnom torbicom oko struka, koja predstavlja jedan od najpoželjnijih aksesoara sezone zahvaljujući praktičnom, chic dizajnu. 

Foto: Promo

Na popisu modnih favorita za muškarce ove sezone nalaze se stylish bomber jakne, blejzeri u prepoznatljivom, ali osveženom izdanju, kao i chino pantalone koje nose status muških modnih klasika. Tu su i nezaobilazne košulje od flanela, kardigani i džemperi, te stilizovani ruksaci za dozu nonšalantne elegancije.

Foto: Promo

Kolekcija sadrži neutralnu paletu jesenjih tonova, od bež i oker žute do tamnih nijansi plave i zelene, uz neočekivane dezene koji će dodatno začiniti svaku vašu odevnu kombinaciju.  

Foto: Promo

Odabrani modeli iz nove kolekcije dostupni su u prodavnici Scotch & Soda u šoping centru Rajićeva u Beogradu, u multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

#Scotch & Soda