AKTUELNO

Neseser napuniti osnovama!

Neseser je neophodno napuniti osnovnim stvarima, a to su: krema za lice, ogledalce, puder, ajlajner, olovka za usne, rumenilo, balzam za usne, krema za ruke i češalj.

U društvu ste poznati kao "ona koja uvek kasni"? To ne znači da ne možete uvek biti i doterani, samo morate svoju beauty rutinu prilagoditi svom karakteru i navikama.

1. Prihvatite činjenicu da uvek kasnite

Nemojte još više kasniti na dogovore zbog beskrajnih spremanja u kupatilu. Ukoliko imašte problem sa organizacijom, složite kreme, šminku i proizvode za stilizovanje kose logičnim redom i potrudite se da vam sve bude nadohvat ruke.

2. Uvek spremna torbica

Neseser za šminku napunite osnovbim stvarima, koje smo već istakli i uvek ih imajte uz sebe kako bi ste se mogle spremiti u kratkom roku, ili u najgorem slučaju, kad već stignete na odredište.

3. Prilagodite make-up svom karakteru

Foto: Unsplash.com

Ako uvek kasnite, odustanite od složenih smokey eyes lookova i senčanja lica - super ćete izgledati i sa malo pudera, korektorom na kapcima i podočnjacima, crtom ajlajnera, maskarom i malo rumenila.

4. Naučite 3 brze frizure

Neke se frizure mogu napraviti za samo nekoliko minuta. Naučite da napravite barem 3 brze frizure koje vam super stoje i napravite neku od njih kad ste u žurbi.

5. Ne preskačite osnove

Nemojte biti lenji i preskakati osnove nege koje će vam za nekoliko godina napraviti probleme na licu. Hidratacija i dobro čišćenje apsolutni su "must-do", čak i za cure koje su uvek u gužvi.

#Lepota

#brzo spremanje

#moda