AKTUELNO

Koža na stopalima skolan je zadebljanjima i pukotinama, koje nisu ni estetski privlačne niti prijatne, ali postoji rešenje za to koje možete da primenite savim lako same, kod svoje kuće.

Ovo je sigurno jedna od najboljih kombinacija preparata za negu stopala, a najbolje je to što ga možete napraviti sasvim same i vrlo jednostavno u udobnosti vašeg  vašeg doma. Evo kako da napravite piling za stopala od limete koji će učiniti da koža na stopalima ponovo postane glatka, pukotine nestanu, a vaše pete glatke, lepe i negovane.

Potrebni sastojci:

Kokosovo ulje, Gorka soIzrendana korica limete, Soda bikarbona, Eterično ulje limete

Priprema: 

Otopite dve kašike kokosovog ulja na pari, sklonite sa vatre i dodajte pola šolje gorke soli. Na ovu količinu dodajte i nekoliko kapi eteričnog ulja limete, 1 kašiku sode bikarbone i izrendanu koricu jedne limete. Ako želite više pilinga, povećajte količine, prema potrebi. Potopite stopala u toploj vodi, zatim ih izmasirajte ovim mirisnim pilingom, nežnim kružnim pokretima, a nakon toga isperite stopala toplom vodom i namažite hidratantnom kremom. Možete stopala uviti i u najlonske kese i držati ih oko pola sata, kako bi krema što bolje upila.

#lepota i moda