AKTUELNO

Čuveni srpski modni kreator Saša Milojković, koji je zasigurno jedan od najcenjenijih sa ovih prostora, ovog četvrtka predstaviće javnosti nešto na čemu je dugo radio!

Naime, Milojković je jutros, u "Novom jutru" Irine Vukotić i Žike Nikolića, najavio reviju na otvorenom, zakazanu za 17. septembar u Harmonija event centru.

- Ova pošast (koronavirus) je zaista napravila jednu veliku košnicu, zastoj u svemu, pa i u modi. Međutim, u jednom trenutku ja sam pomislio da postoje dve mogućnosti - ili mogu da padnem u depresiju ili da dalje nastavim da živim, samim tim i moja moda, da radim, naravno na neki drugi način... Jer sva druga ograničenja stvaraju neke nove mogućnosti, koje se otvaraju. Svi mi želimo neko ponovno rođenje, preporod, renesansu, a modne tedencije mi idu na ruku - započeo je Milojković, koji će ovog četvrtka upriličiti događaj za sve modne znalce i ljubitelje mode.

Foto: TV Pink Printscreen

U skladu sa svim merama koje je Vlada Srbije propisala i kojih moramo svi da se pridržavamo, rešio sam da napravim jedan događaj, gde će biti spojene dve manifestacije. Naša zemlja je prelepa, mnogi su tek sada otkrili ove godine, kada nisu mogli da putuju... Pravimo "Lice Balkana", to je sasvim nova manifestacija. Biće 10 devojaka iz regiona, koje će se takmičiti, a tu laskavu titulu poneće jedna devojka. Naša predststavnica je Teodora Ćatić.

Video: Dejan Milićević

Sašina bogata karijera umnogome je vezana za inostranstvo, ponajviše za Italiju, ali i Rusiju, gde je izuzetno cenjen.

- Italija je vezana za moje učenje i privatni život, moje prve, najlepše revije devedesetih su bile u rezidenciji italijanskog ambasadora... To je zemlja u koju se uvek vraćam! Ja sam skroman, ne lažno, ali sam realan. Ruske lavice iz javnog i džetseta zaista vole moje modele i nose ga, veliki broj ih je nosio i stalno smo u kontaktu - priznao je kreator, a potom ga je Irina upitala da li su tačna pisanja da je svojevremeno njegove modele nosila i supruga Vladimira Putina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, to je bio kostim... Nije bila prisutna ona, došli su, uzeli, to je davno bilo, ali znate kako - meni su svi klijenti jednako dragi, bez obzira ko su, šta rade, kojom se profesijom bave. Kao doktori, što štite identitet svojih pacijenata, i ja štitim identitet svojih klijenata i zaista nikada, nikada ne pravim razliku - skroman je Milojković.

Autor: D.T.

#Saša Milojković