AKTUELNO

Veliki povratak italijanskog brenda Miss Sixty u prodavnice Fashion&Friends obeležiće ovu modnu jesen i oduševiti istinske ljubitelje italijanskog street glamura.

Foto: Promo

Foto: Promo

Od samih početaka i prve kolekcije koju je 1991. godine kreirao modni mag i osnivač brenda Wicky Hassan pa sve do danas, Miss Sixty je ostao dosledan čarobnoj viziji ženstvenosti i šika, slaveći žensku lepotu, snagu i moć.

Foto: Promo

Kolekcije, koje iz sezone u sezonu prati naboj iščekivanja i uzbuđenja, kreirane su za Miss Sixty devojku - istovremeno prefinjenu i izazovnu, nežnu i pomalo buntovnu, zavodljivu i odmerenu, no uvek prirodnu i beskompromisno svoju.

Foto: Promo

Ove jeseni brend vešto balansira između glamura i casual stila, predstavljajući komade koji će postati ultimativni deo garderobera svake trendi devojke.

Foto: Promo

Glavni aduti sezone su denim haljine jednostavnog, ali moćnog kroja, savršeni par džinsa koji se odlično kombinuje sa zavodljivim bodi majicama, ženstvene kožne suknje i večno moderne male crne haljine.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Odabrani modeli iz kolekcije jesen/zima 2020. dostupni su u Fashion&Friends prodavnicama u šoping centrima Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada Shopping Center u Novom Sadu, a uskoro i na online shopu www.fashionandfriends.com

#MISS SIXTY

#moda