AKTUELNO

Nećete verovati šta ovaj aparat radi!

Zbog načina života koji živimo, nemamo uvek vremena da odemo u teretanu ili smo možda preležali bolest, dobili povredu koja nas je u tome sprečila. Ukoliko se to desi, te izgubite na mišićnoj masi, postoji način kako to možete da rešite.

Naime, aparat "Emsculpt" je nešto o čemu bruje svi! Ovaj aparat vraća mišićnu masu i snagu mišićima koji su bili neaktivni ili izgrađuje i definiše mišiće aktivnim rekreativcima i profesionalnim sportistima. Telo zateže i čini ga čvrstim.

"BT Aesthetic Surgery Center" u Beogradu vam nudi pogodnost da odete kod njih i da uživate u ovom aparatu, a kako ceo proces traje samo 30 minuta, mnogo će značiti onima koji su zauzeti, poslovni ljudi. 

View this post on Instagram

BTL EMSCULPT 100% intenziteta @ bt_surgery EMSCULPT tretman traje 30min i sastoji se od nekoliko manjih ciklusa koji se ponavljaju. Svaki od tih segmenata ima svoje 3 faze uprošteno govoreći: 1.faza za izgradnju mišićne mase 2. faza za izgradnju mišićne mase i razlaganje masnih ćelija 3. faza drenaže laktata i drugih produkata. Na ovom klipu se čuje i vidi treća faza jednog ciklusa - drenažna faza koja je lagodnija od prethodne dve i dozvoljava mi da pričam. Ona omogućava klijentu da nakon 30min tretmana i SUPRAMAKSIMALNIH kontrakcija izadje BEZ upale mišića i sa osećajem da je uradio intenzivan trening, boljim tonusom mišića, boljim držanjem tela i opštim osećajem zadovoljstva kao nakon "vežbanja", ali bez upale i bez potrebe za oporavkom. Idealan tretman da istrčite sa pauze za ručak na poslu, jer se čak i NE PREZNOJITE!!! 😊 dr Goran Milev #emsculpt #estetika2020 #btsurgery #emsculptabs #bt_surgery

A post shared by BT Aesthetic Surgery Center (@btsurgery) on

Zato ne gubite vreme i posetite "BT Aesthetic Surgery Center" jer će vam vaše telo biti zahvalno, a za sve što vas zanima možete okrenuti njihov broj telefona 011/380-87-54.

Autor: N.V.

#BTL Emsculpt

#aparat