AKTUELNO

“Ružne” sandale su potpuni hit među influenserkama.

Ako bismo morali da izaberemo jedan modni komad koji je obeležio leto, onda su to "ružne sandale" koje potpisuje britanski brend Dune London!

Ravne sandale, na prvi pogled prilično grubo obrađene i nezgrapne, postale su veliki trend u svetu obuće, pre svega zahvaljujući dizajnerima, kao i influenserkama koje su ih proslavile.

Nakon što su ovaj neobičan par sandala zapazile uticajne influenserke, one su se brzinom svetlosti rasprodale, a čak 800 ljudi se našlo na listi čekanja za kupovinu.

Britanke su sa nestrpljenjem čekale da se ovaj rasprodat model vrati na police high street radnji, a bile su spremne za njih da izdvoje od svog budžeta 110 funti, odnosno skoro 15.000 dinara.

Sandale dolaze na tržište u više dezena, a sve imaju udoban đon, upečatljivu kopču zlatne boje i podesiv kaiš za petu.

Moderne sandale napravljene su od čvrstog, sintetičkog materijala, koji nudi trajnost tako da se ovaj model obuće može nositi narednih nekoliko godina.

Sandale su bile totalni het među influenserkama ove sezone, a iz brenda Dune London kažu da se mogu nositi i tokom jeseni.

Zahvaljujući gruboj teksturi lako se mogu upariti sa tankim trikotažnim džemperima, kao i sa farmericama ili belim pantalonama, ako volite više kežual stil. Naravno, sandale se mogu nositi zajedno sa haljinama i košuljama.

View this post on Instagram

Summer in shoe form courtesy of @Ninasandbech.

A post shared by Dune London (@dune_london) on

#Sandale

#moda