AKTUELNO

Poznata voditeljka ružičaste televizije Dajana Paunović svako jutro "sija" sa tv ekrana. Ona je ta koja nas u ranim jutarnjim satima dočeka sa najaktuelnijim temama i pričama. Lepota i širok osmeh njen su zaštitni znak, a za naš portal otkrila je kako uspeva da i pored toga što malo spava i puno radi izgleda uvek sveže i negovano.

Rano buđenje, a ne retko kasni odlazak u krevet, sati i sati provedeni ispred kamere, neizbežni su u životu tv voditelja. Dajana kaže da s obzirom da radi svaki dan, često se dešava da spava svega dva, tri sata, ali i objašnjava svoju dnevnu rutinu nege.

"Odmah nakon emisije i posla skidam šminku sa lica, stavljam hidrantnu kremu, i kreme koje su pravljene za moju strukturu kože. U poslednje vreme zbog previše posla u jutarnjim satima trudim se po povratku kući odspavam i povratim energiju za naredni dan", rekla je Dajana.

Voditeljka ističe da je zbog svakodnevne teške šminke jako bitno dobro očistiti lice.

Foto: Instagram.com

"Pored čišćenja lice, dobre kreme, obavezno praktikujem redovnu posetu kozmetičaru i mojoj dragoj dr Ioanna Batsialou koja divnim tretmanima mojoj koži vrati sjaj. Kada je telo u pitanju tu su redovne masaže i treninzi", rekla je Dajana. 

Dajana kaže da je neko ko ne šeta i ne kreće se previše, kao i da nije ljubitelj klasičnih teretana i vežbanja, ali otkriva kojim sportom se bavi u poslednje vreme.

"Uglavnom sedim, i na poslu dosta vremena i van posla zato mi je fizička aktivnost neophodna. Volim kik boks koji treniram već nekoliko meseci. Sport je dinamičan, treneri su mi odlični, taj sport mi prija i odgovara mom temperamentu, iscrpljuje me ali mu se uvek rado vraćam, 3,4 puta nedeljno... ", navodi ona.

Vitka linija još jedan je od zaštitnih znakova poznate voditeljke. Za to je, kako kaže, zaslužan balans.

Foto: Pink.rs

"Jedem sve što volim, ali umereno, važno je naći balans i ne preterivati ni u čemu. Paste i slatkiše ne jedem... Ljubitelj sam ljubitelj azijske hrane... ali se moja ishrana uglavnom bazira na mesu i ribi, ističe.

Na pitanje kako je provela odmor i kako se čuva u doba epidemije koronavirusom, voditeljka je naglasila da je pre svega maksimalno smanjila sve kontakte.

"Ove godine nisam putovala nigde i ne planiram čak sam i kontakte sa ljudima svela na minimum koliko je to moguće, kako bih smanjila svaku opasnost od infekcije kovida, prvenstveno zbog sina", rekla je voditeljka za naš portal.

Autor: A.A.

#Dajana Paunović