AKTUELNO

Spada u omiljene ženske odevne predmete. Da je teksas suknja apsolutno neprolazna, pokazuje i lista trendova za ovu sezonu na kojoj zauzima važnu poziciju.

Teksas suknja zapravo nikad i nije gubila na aktuelnosti, samo je nekad bila manje, a nekad više zastupljena, a ovog leta nosi se na više načina.

Za početak, najpopularniji su modeli midi dužine i oni koji prekrivaju kolena. Kada su u pitanju detalji, prednjače blagi šlicevi i kopčanje na prednjoj strani. Dugmad po skoro celoj dužini ostavlja veoma efektan utisak.

Dizajneri su ove sezone prednost dali A-kroju i pensil suknji koja prati liniju tela. A svaka suknja, uzana ili šira, sa šlicem ili bez šlica, može se nositi na ležerniji i svečaniji način, pa je samim tim možete kombinovati sa ravnom obućom ili potpeticama.

Teksas suknja koja se može kupiti i za 2, 000 dinara, besprekorno se slaže sa jednostavnim majicama i bluzama, bilo onim jednobojnim ili šarenim. Odevnu kombinaciju sa njom kao centralnim odevnim komadom možete ukrasiti raznim detaljima.

Pet načina da nosite teksas suknju

Suknja za zavodljiv izgled

Ukoliko odaberete suknju koja prati liniju tela, najbolje bi bilo da je kombinujete s uzanom bluzom (ili bodijem) koja će se s njom sliti u jednu celinu. Manekenka Rouzi Hantington Vajtli predlaže da je nosite uz štikle i modernu torbu.

Suknja A-kroja za gradsku šetnju

Patike najbolje pristaju uz ležernu suknju, baš kao i neprolazna bela majica. Glumica Naomi Vots je u ovom izdanju šetala gradom, a kao detalj odabrala je maramu.

Šlic za šik sportsku eleganciju

Suknju ravnog kroja sa šlicem na prednjoj strani možete nositi preko dana uz elegantnije papuče i jednostavnu majicu na bretele. Glumica Ketrin Mekfi obožava ovu kombinaciju.

Za savršen kežual stil

Nećete pogrešiti ni sa suknjom blago podignutog struka. Nju treba nositi uz jednostavne majice, ravne cipele i glomaznije torbe baš kao što to radi glumica Dženifer Garner.

Suknja uz džemperić

Kako je vreme ovog leta promenljivo, tokom malo hladnijih dana suknju možete kombinovati sa laganim džemperom. Obujete li pritom štikle poput voditeljke Aleks Džons, izgledaćete veoma šik.

#Lepota