AKTUELNO

I pored toga što rano ustaje ona blista i svima ulepšava dan svojim osmehom.

Svetlana Grubor, voditeljka "Svitanja" i "Novog jutra" televizije Pink, sve oduševljava svojom pojavom i pozitivnošću kojom zrači od ranog jutra.

Svima je poznato da naša lepa voditeljka ustaje ranom zorom, kao i to da njen osmeh i dobra energija zrače sa malih ekrana.

Zbog toga smo pitali Svetlanu u čemu je tajna njene lepote i dobrog izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

- San mi je mnogo važan zato što ustajem pre 4 kada radim "Svitanje" i malo posle 4 kada radim "Novo jutro", tako da moram da legnem najkasnije do 22 sata. Mislim da je san najvažniji za izgled zato što regeneriše celo telo i kožu - otkrila nam je Ceca.

Kaže da je za njenu savršenu liniju zaslužan trening, ali i zdrava ishrana.

Idem često na treninge, treniram kik boks rekreativno, i to mi pomaže da imam energiju i izdržim potreban tempo.

Mnoge žene se bude sa podočnjacima i pomalo naduvenim licem, što kod naše voditeljke nije slučaj, a ona nam je otkrila svoju tajnu.

Foto: Jelena Simonović

- Mislim da je za jutarnji izgled najvažnija ishrana. Ako se jede nezdravo, ujutru se to pokaže na licu. Tako da ja dosta vodim računa o ishrani, pijem dosta tečnosti, najviše vode i zdravo se hranim - kaže Svetlana i dodaje:

Slatkiše skoro i da ne jedem i pratim preporuke nutricionista. Nekad imam izlete, ali veoma retko.

Ceca otkriva da sa podočnjacima nema veliki problem, jer pazi šta jede i koristi kreme za predeo oko očiju, a ponekad ode i na tretman lica.

U slobodno vreme ne koristi šminku, ili, ako je baš potrebno, stavi lagani puder, rumenilo, maskaru i sjaj, čime dodatno ne opterećuje kožu lica.

Sa Svetlanom smo popričali i o tome kako neguje kosu. Rekla nam je da voli jednostavne frizure i da ne voli eksperimentisanja, kao i da joj je kosa uglavnom isfenirana.

Foto: Jelena Simonović

- Kosu redovno negujem kod mog frizera, i to već 20 godina. To mi je isto veoma važno. Bitno je negovati kosu pakovanjima zbog sunca i stalnog tretiranja kose, koje je potrebno zbog prirode posla - otkrila nam je Ceca.

Naša Svetlana poručuje svima da je potrebno imati pozitivan pogled na svet i pozitivan duh.

- Posebno sada u doba korone, kada se probudiš zdrav, stvarno treba biti srećan. Mislim da smo to svi mogli da naučimo. Ja sam tako inače i funkcionisala, treba biti pozitivan, jer kada si negativan, to uništava lepotu i privlači negativne stvari - rekla je Ceca.

Autor: M.K.

#Ishrana

#Lepota

#Novo jutro

#Svetlana Aleksić Grubor

#Svetlana Grubor

#Televizija Pink

#moda

#svitanje

#voditeljka