AKTUELNO

Amandla Stenberg, glumica koja je zvezda nove limitirane serije Damiena Chazellea dala je intervju za Vogue u kojem nas je zaintrigirala svojim beauty navikama.

Rekla je da se prepustila takozvanom fox eye izazovu koji se pojavio na TikToku odnosno da je obrijala kraj obrva i sada ima sasvim novi oblik koji obožava.

TikTok obrve pojavile su se kao rezultat fox eye izazova koji se na toj društvenoj mreži pojavio još u januaru. Radi se o izazovu u kojem su ljudi masovno brijali krajeve obrva kako bi postigli ovaj izgled koji inače nose Kendall Jenner i Bella Hadid. Radi se u silueti obrve koja ne prati liniju arkade već završava kao ravna linija. Poanta je obrijati tek kraj luka obrve i iscrtati ravnu liniju olovkom.

Međutim, budući da se radilo o izazovu, niz korisnika je obrijalo pola obrve, neki i cele i došlo je do raznih nelagodnih situacija za pa su neki morali da iscrtavaju cele obrve.

Sve više korisnika TikToka, Instagrama i YouTubea deli svoje editorijale kako postići ovaj izgled, no, na sreću, fox eye izazov su ostavili iza sebe. Moguće je postići ovaj izgled i bez brijanja obrva, a u nastavku možete pogledati kako to učiniti koristeći samo šminku. Britvice ipak ostavite po strani.

#Obrve