AKTUELNO

U ovom ili onom kroju, farmerke nikada neće izaći iz mode.


Jedan od odevnih predmeta koji nikada neće izaći iz mode su definitivno – farmerke. Farmerke su kroz vreme i modu evoluirale do neizostavnog komada odeće, koji u svom garderoberu mora da ima svaka žena od stila.

Modeli i krojevi se sezonski menjaju i modifikuju, dijapazon boja u kojima se izađuju farmerice se stalno proširuje, pa one mogu "ponosno" stati rame uz rame sa pantalonama, jer nisu ništa manje nošljive od istih. Naprotiv!

View this post on Instagram

@simply_the_best_fash by @varlesca.beata ❤ 1,2 or 3?

A post shared by 5 (@high_5_to_fashion) on

Nezaobilazan su deo street style fazona oblačenja i uparive su sa bukvalno svime – od kežual bele košulje, crne ili bele majičice na bretele, elegantne svilene bluze, pa preko visokih potpetica do stajliš belih patikica i espadrila.

Farmerke su postale i komad, koji ukoliko adekvatno ukomponujete uz ostatak garderobe, možete dobiti i savršen, trendi i seksi poslovni autfit, koji će vas učiniti autentičnom, a vaš poslovni satajling manje "dosadnim" i konvencionalnim.

View this post on Instagram

@vouge_magazine ❤

A post shared by 5 (@high_5_to_fashion) on

Farmerke su, jednostavno, savršeni deo svakog stajlinga, sve što vam je potrebno je da imate malo mašte i iskombinujete ih tako da na vama "zasijaju", uz stajliš majičicu, dobar sako, efektne patike i probran komad nakita.

Ma u kom smeru krenule sa farmericama – naći ćete nešto što je baš po vašoj meri, a mi se nadamo da smo vam dali nekoliko zanimljivih i lepih ideja kako sve možete da nosite ovaj vanvremenski komad garderobe.

#Lepota