AKTUELNO

Od jedne radnje u 1989. godini do preko 110 maloprodajnih objekata širom regiona, Fashion Company se tokom proteklih decenija razvio u najvećeg modnog retailera u jugoistočnoj Evropi. Otvaranjem tri nove modne adrese Fashion&Friends, Guess i Superdry u BEO Shopping Centru, kompanija je napravila još jedan korak ka zauzimanju samog vrha kad je vrhunska kupovina sa stilom u pitanju.

FASHION&FRIENDS

Vodeći regionalni multibrend lanac prodavnica predstavio je novumodnu meku koja će zadovoljiti sve potrebe ljubitelja dobrog šopinga.Prodavnica se prostire na 511 kvadrata i donosi nove, chic kolekcije svetskihmodnih brendova koji diktiraju trendove svake sezone, kao što su Diesel,Replay, Guess, Calvin Klein, Levi’s, Liu Jo, Tommy Hilfiger, Superdry, PatriziaPepe, Timberland, Steve Madden, UGG, Camper, Scotch&Soda, Philippe Model,Cesare Paciotti, Premiata i mnogi drugi.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

GUESS

Ljubitelje ikoničnog američkog brenda, koji već decenijama predstavlja sinonim za modni glamur, obradovaće raskošna ponuda odeće, obuće i aksesoara na 192 kvadrata luksuzno opremljenog prostora.

Foto: Promo

SUPERDRY

Foto: Promo

Britanski urbani brend odvažno kombinuje trendove i različite uticaje od svog osnivanja, vodeći se motom - Mi kreiramo garderobu, vi stvarate priče. Nova radnja se prostire na 172 kvadrata i nudi aktuelnu žensku i mušku kolekciju koja je opuštena, ležerna, ali istovremeno moderna i sveža.

Foto: Promo

Foto: Promo

Posetite nove prodavnice Fashion Company u kojima vas očekuje i do 50 odsto popusta na kolekciju proleće/leto 2020.  

#moda