AKTUELNO

U subotu, u 21 sat na televiziji Pink, počinje akciona serija Državni službenik, domaći serijal, koji prikazuje život i posao agenata tajne službe u okolnostima savremene obaveštajne i opšte geopolitičke situacije.

Glumica Marta Bjelica za Nacionlani dnevnik otkriva da se kroz seriju “Državni služebik” sve vreme provlače misterija i intriga koji će gledaoce “prikovati” za male ekrane. Kaže da je njena uloga krajnje netipična za glumice na ovim prostorima, jer, kako kaže, uloga je zahtevna i podrazumeva akcione scene.

Foto: TvPink Printscreen

- Posebno mi je drago što u seriji postoji žena koji na svoj specifičan način učestvuje u jednoj akciji. Sve ono što bih mogla da otkrijem je da je u potpunosti ravnopravna u svim akcionim scenama. To je, moramo priznati, dobra stvar je mi žene i nemamo jako puno prilika da radimo takve stvari – rekla je Bjelica za Pink.

- Zajeno sa kolegom, Ljubom Bulajićem , leva i desna smo ruka glavnog lika i vrlo smo aktivni i sve vreme smo tu. Mi ne znamo pravo ime te gospođice koju ja glumim, jer ona ima nadimak Krle koji je po njenom prezimenu, pa eto nekada me oslovljavaju u muškom rodu – rekla je Bjelica.

Kako kaže, bila je jako uzbuđena jer je dobila priliku da glumi jedan snažan i netipičan lik.

Foto: TvPink Printscreen

- Retko kod nas su se snimale ovakve scene akcije, a i kada ih je bilo uglavnom su pripadale kolegama. Glumice nisu imale mnogo prilike da rade tako nešto. JA sam uzbuđena ušla u sve ovo. Nadam se da će tek biti prilike da uradimo još ovakvih scena. Ni po čemu ne zaostajemo za svetksim produkcijama – objašnjava ona.

- Sve izgleda jako dobro i jako sam ponosna na celu ekipu. Od šminke i kostima do režije. Vidi se da je rađeno zdušno – kaže Bjelica.

#serija

'