AKTUELNO

Kuburili su crno-beli sa dugovanjima u poslednje vreme, što ih je u značajnoj meri ometalo u poslovanju. Ipak, sada je tome došao kraj.

Pred utakmicu Partizana i Bajern Minhena u "Beogradskoj areni", predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović, saopštio je veoma značajne vesti za klub.

"Danas je veliki dan za Partizan. Uplatom u iznosu od 702.000.000 dinara, Klub je namirio kompletan poreski dug prema državi! Problem sa kojim se Partizan borio duže od 20 godina, sada je iza nas!" - napisao je prvi čovek "parnog valjka".

Potom se Mijailović zahvalio Upravi, državi i Poreskoj upravi:

"Ponosan sam na kompletnu Upravu Kluba, sve ljude koji su pomogli i neizmerno zahvalan u ime Partizana, Republici Srbiji, naročito Poreskoj upravi na kooperativnosti i razumevanju tokom čitavog procesa. Od septembra 2023. do danas, ukupno smo platili oko 13 miliona evra na ime poreskih obaveza. Svi zajedno činimo Partizan jačim svakoga dana! Momci, Željko, srećno večeras do prve pobede!"

Partizan će premijernu utakmicu ovosezonske Evrolige pred svojom publikom odigrati u petak od 20 časova i 45 minuta protiv Bajern Minhena. Dvorana "Beogradska arena" je rasprodata i očekuje se pravi spektakl.

Autor: Dalibor Stankov