AKTUELNO

Košarkaš Nemanja Dangubić i odbojkašica Katarina Lazović, koja je učestvovala na Olimpijadi, juče su napravili gala svadbu, a tom prilikom mnogi su uslikali slavnog košarkaša Nikolu Jokića kako u luksuznom automobilu odlazi sa svadbe sa suprugom Natalijom.

Naime, u pitanju je automobil marke BMW, koji košta oko 200. 000 evra.

Međutim, kako je svima dobro poznato, Nikola Jokić je veliki ljubitelj konja, ima ih više, a nedavno je kako su mediji pisali kupio još dva.

Jokić je kako su pisali mediji pre dve godine potrošio 143.000 evra za tri trkačka grla. Jednog je kupio za 42.000 evra, žensko grlo za 47.000, a najskuplji ga je koštao čak 54.000 evra, a zatim je kupio još dva.

Foto: Tanjug /SINIŠA KOPUNOVIĆ


Jedan je tada bio dvogodac i ima poreklo od čuvenog švedskog kasača Maharadže, pobednika najveće trke na svetu Pri d`Amerik 2014. godine i tada je bio procenjen na čak 100.000 evra - pisao je "Kurir".


Podsetimo, Đani je o "nepravdi" koja mu se nedavno dogodila na žurki naših Olimpijaca obavestio javnost.

- Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pasama!!! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al' ponižen - napisao je Đani, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Ne proslavi su pevali: Danica Crnogorčević, Milica Pavlović, Milica Todorović, Nikola Rokvić, Tanja Savić, Ina Gardijan, Đani i Željko Šašić, ali njih dvojica nisu stigli na red.

Autor: Dubravka Bošković