AKTUELNO

Katarina Lazić danas je krunisala ljubav sa košarkašem Nemanjom Dangubićem.

Iako je trenutno preokupirana nedavnim nastupom na Olimpijskim igrama, u kratkoj pauzi pre takmičenja napravila je veliki životni preokret.

Naime, sa svojim dugogodišnjim partnerom Nemanjom Dangubićem venčala se nedavno u crkvi i tako svoju ljubav krunisala brakom. Tek kada se sve završilo, slike su osvanule na društvenim mrežama, a sportistkinja je sve iznenadila izgledom.

Danas su zvanično napravili i veliko slavlje, a ekipa portala Pink.rs vam donosi prelepe kadrove prvog plesa mladenaca:

Katarina veeć godinama uživa u ljubavi sa šest godina starijim košarkašem Nemanjom Dangubićem. Svo to vreme trudili su se da svoju vezi ne eksponiraju u javnosti, te da privatnost sačuvaju od svetla reflektora, a tako je bilo i sada kada su odlučili da izgovore sudbonosno da.

Naime, naša prelepa odbojkašica i njen izabranik poslednjeg dana juna venčali su se u crkvi i to samo uz prisustvo kumova i porodice. Za ovu priliku odabrala je belu haljinu sa naglašenim ramenima i izazivnim dekolteom, dok je kosu pokupila u punđu. Uz vrlo svedenu šminku, sva njena lepota došla je do izražaja.

Nemanja je za kuma izabrao košarkaša Luku Mitrovića, samo godinu dana nakon što je Dangubić njemu kumovao. Sa druge strane, Katarinina kuma je odbojkašica Aleksandra Ćirković.

Autor: Dubravka Bošković