AKTUELNO

Košarkaški klub Olimpijakos bio je aktivan tokom ovog prelaznog roka, ali se glavno ime i dalje čeka, a do tada pao je važan potpis za budućnost.

Naime, klub iz Pireja je zvanično objavio da je završio posao sa Kinanom Evansom, koji je prethodne godine nastupao za Žalgiris iz Kaunasa.

On se samo par mečeva pred kraj sezone ozbiljno povredio, te se očekuje da narednu sezonu propusti, ali i da se vrati nakon toga i postane potencijalno prva opcija na poziciji plejmejkera.

On je tokom svoje karijere nastupao u Razvojnoj ligi, a od dolaska u Evropu igrao je za Igokeu, Hapoel Haifu, Makabi iz Tel Aviva i sada za Žalgiris.

Ovo potencijalno može značiti da Olimpijakos više nema neki dugoročan plan sa Najdžel Vilijams-Gosom, te da se može desiti da napusti klub, samo je pitanje da li Grci žele da čekaju potpuni oporavak Evansa ili su spremni Gosa već sada da puste da odradi transfer u drugi klub.

Kako se do sada pisalo po medijima, Partizan je veoma zainteresovan za njegove usluge i to može biti njegova naredna stanica.

Autor: Jovana Nerić