AKTUELNO

Košarkaš Zvezde je istakao da se više neće stavljati na raspolaganje, jer dolaze mlađi

Košarkaši Crvene zvezde su zabeležili pomalo i šokantan poraz u okviru 24. kola ABA lige, gde su na svom terenu izgubili od Mege sa 89:83, čime i nisu baš u ogromnoj meri ugrozili svoju prvu poziciju na kraju ligaškog dela.

U ovom porazu Zvezde među najboljima je bio Nemanja Nedović, koji je imao 15 poena, dva skoka i sedam asistencija, ali uz izuzetno loš šut iz igre, gde je šutirao čak 4/18 (2/9 za dva i 2/9 za tri poena).

Nije se proslavio Nedović, iako je u nekoliko navrata bio igrač prevage i igrač koji je najviše vukao svoj tim uz Adama Hangu, koji je meč završio sa 22 poena.

Nakon utakmice, Nemanja Nedović je za "SportKlub" otkrio i da je završio sa reprezentacijom Srbije, te da više neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću.

- Završio sam sa reprezentacijom prošlog leta tokom priprema za Svetsko prvenstvo. Moje telo više nije moglo da izdrži dodatni napor, jer mi je potrebno sve više vremena za regeneraciju. Godine se ne smanjuju već samo povećavaju, kao što su klupske sezone sve duže, jedva se čeka odmor. Ako ću deo tog perioda da posvetim nacionalnom timu, dođe trenutak kada više ne možete. A ja sam plus tada dobio ćerkicu Taliju. Postao sam praktično ‘raspolućen’, nisam više mogao. Dolaze mlađi - rekao je Nemanja Nedović.

Autor: