AKTUELNO

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović odigrao je novi odličan meč u NBA ligi, ali njegovih 18 poena nisu pomogli Sakramentu da izbegne poraz u Torontu 109:83.

Bogdanović je bio samo na poen od ličnog rekorda u najjačoj ligi sveta, a dodao je i pet asistencija, tri skoka i ukradenu loptu za 27 minuta.

Reptorse je do 20. trijumfa u sezoni vodio tandem Kajl Lauri - Demar Derozan sa ukupno 37 pogodaka, a kod Kingsa pored Bogdanovića istakao se Garet Templ sa 18.

Košarkaši Detroita upisali su novu pobedu, sada protiv Orlanda 114:110 u meču u kojem je Boban Marjanović igrao sam sedam desetinki.

Trener Sten van Gandi poslao je visokog centra na teren u finišu prvog poluvremena kako bi pokušao "iz odbojke" da postigne koš za manje od sekund, ali nije uspeo.

Veče u NBA ligi obeležio je Lebron Džejms sa 61. tripl-dablom u karijeri i tako doprineo slavlju Klivlenda u Vašingtonu 106:99.

Džejms je zabeležio 20 poena, 15 asistencija i 12 skokova, raspoložen je bio i Kev Lav sa 25 pogodaka, dva manje od Bredlija Bila na suprotnoj strani.

U preostalom sinoćnjem meču Indijana je savladala na gostovanju Bruklin 109:97.

#Boban Marjanović

#Bogdan Bogdanović

#NBA

'