AKTUELNO

Oni su na ovaj način oborili sopstveni rekord.

Kada košarkaši Partizana igraju meč u Evroligi, još kada su domaćin, čitava Evropa je usmerena ka Beogradu. Navijači crno-belih, popularni Grobari, su uvek priređivali pravi spektakl, dok su sada oborili i rekord po poseti, bar što se tiče ove sezone u najprestižnijem evropskom takmičenju u košarci.

Naime, na meču protiv Barselone, koja može i odlučiti o tome da li će crno-beli već sada proći u TOP8 fazu. Osetili su i navijači važnost ovog meča, iskupili su se u velikom broju i oborili su rekord. Naime, čak 20.041 navijač je prebrojan u Areni ove večeri, što je i rekord za ovu sezonu.

Čak je i prethodni rekord bio postavljen od strane Partizana i to pre nekoliko dana, kada je 20.003 navijača bilo na tribinama na meču protiv Olimpijakosa, dok su ovoga puta Grobari nadmašili sami sebe.

Što se tiče Partizana i plasmana u TOP 8, njima bi moralo da se pogodi nekoliko rezultata, ukoliko žele da se plasiraju u naredni stupanj takmičenja, ali je i "pod obavezno" i pobeda protiv Barselone u Areni.

Autor: