AKTUELNO

Još nešto ranije tokom meseca, Partizan je najavio da navijače pre početka meča sa Real Madridom čeka još jedan veliki spektakl. Naime, kao predigra za susret 32. kola Evrolige biće odigran i meč veterana između dva kluba u "Štark Areni".

Na susretu će zaigrati košarkaši poput Novice Veličkovića, Saše Pavlovića, Alberta Rejesa, Roberta Nunjesa, Milenka Tepića, Vuleta Avdalovića, Miška Marića, Toze Zorkića, Eduarda Ernandesa Sonseke, Slavka Vraneša, Ratka Varde, Predraga Šuputa, kao i mnogih drugih koji su se odazvali pozivu Kraljevića i crno-belih.

Tako će navijači Partizana moći da uživaju u još jednom lepom događaju u najvećoj dvorani u Beogradu, a treba napomenuti da su ulaznice za ovaj meč već uveliko rasprodate i da ih nema u slobodnoj prodaji, pa se očekuje da Arena bude puna do poslednjeg mesta.

Partizan je u međuvremenu saopštio i tačno vreme početka ovog meča što je nešto što je interesovalo navijače crno-belih. Susret veterana počeće od 17 i 30 sati, dakle tri sata pre zvaničnog početka utakmice 32. kola Evrolige.

To znači da svi navijači koji bi voleli da uživaju i u njemu, treba dodatno da porane i da sa sobom ponesu ulaznice.