AKTUELNO

Potpuno neočekivano, srpski košarkaš Saša Stefanović odlučio je da napusti igračku karijeru i ode u penziju sa 25 godina!

Stefanovićev poslednji klub je bila Mega, mada ga javnost najviše pamti po tome što je igrao za Univerzitet Perdju i što su Aleksandar Đorđević i Svetislav Pešić išli u SAD zbog njega u nameri da ga pozovu da igra reprezentaciju Srbije.

- Odlučio sam da se povučem iz košarke i posvetim se drugim stvarima. Hvala svim saigračima, trenerima i navijačima, kao i svima koji su mi pomogli ka ostvarivanju ciljeva u ovoj igri. Dala mi je mnogo i jedva čekam da joj vratim - napisao je Stefanović na društvenim mrežama.

Njegov otac Ljubiša je svojevremeno igrao za Crvenu zvezdu, a Saša je u aprilu prošle godine priznao da je imao poziv Partizana.

- Partizan je bio zainteresovan za mene, zvali su mog oca. Ipak, čekala me je poslednja godina na koledžu, završavam master. Nadao sam se da će me želeti i sledeće godine, da se neće mnogo promeniti. Nadam se da ću imati priliku, velika je čast da me timovi iz Srbije žele. Moj tata je igrao za Zvezdu, a mene je zvao Partizan. Trener Obradović je legenda, poštujem njegov stil. Ako me ponovo zovu… Držim to u mislima - rekao je Stefanović pre godinu dana.

#Košarkaš

#Saša Stefanović