AKTUELNO

Partizan je favorit na papiru u meču protiv Barselone! Da, istina je, iako bi malo ko poverovao u ovo na početku sezone ili posle 10-15 kola Evrolige...

Kladionice su rekle svoje i dodelile crno-belima ulogu blagog favorita. Tako trijumf Partizana plaća 1,88 dok pobeda Barse donosi kvotu 1,96 (izvor: jedna poznata domaća kladionica).

Naravno, to je samo procena bukmejkera i nema neki značaj na terenu, ali lepo je videti da se jedan srpski klub tako dobro kotira u meču sa evropskim gigatnom.

Crno-beli su isto tako imali ulogu favorita i protiv Olimpijakosa kada je kvota na njihovu pobedu iznosila 1,70. Tada su na terenu to i potvrdili, a videćemo da li su isto u stanju da ponove i protiv katalonskog giganta.

Kada je reč o favoritima za osvajanje Evrolige, Partizan se tu solidno kotira. Tim Željka Obradovića je na poziciji 7. sa kvotom 19. Zanimljivo, iste takve šanse ima i aktuelni šampion Evrope - Efes.

Oni koji vide Partizan na fajnal-foru za to dobijaju kvotu 4,00, što govori da su šanse crno-belih po proceni bukmejkera 25 odsto.

Od kada postoje kladionice u ovom obliku, nikada Partizan nije imao ulogu favorita u meču protiv Barselone.

Ipak, sve ovo je papir, a teren često ume da donese potpuno drugačiju sliku.