AKTUELNO

Košarkaši Mornara dočekaće sutra ekipu Crvene zvezde, u utakmici 23. kola ABA lige.

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da od svojih igrača u predstojećoj utakmici ABA lige protiv Crvene zvezde očekuje da igraju rasterećeno i da uživaju "onoliko koliko im protivnik dozvoli".

"Za nas je ovo praznik košarke i drago nam je što već sedmu godinu uzastopno možemo našim navijačima i sugrađanima prirediti jedan ovakav spektakl u našoj 'Topolici'", rekao je Pavićević.

"Što se samog protivnika tiče, ne treba trošiti reči. Crvena zvezda je izuzetna evroligaška ekipa sa izvrsnim individualcima na svim pozicijama. Od mojih momaka očekujem da igraju rasterećeno i da uživaju onoliko koliko im protivnik dozvoli", dodao je on.

Tim iz Bara je trenutno na 12. poziciji na tabeli regionalnog takmičenja sa sedam pobeda i 14 poraza, dok je Zvezda druga sa skorom 18/3.

"Čast je igrati i biti na parketu sa igračima kalibra kao što su košarkaši Crvene zvezde. Znamo kakav kvalitet poseduju, a takođe znamo da nisu nepobedivi. Uz podršku navijača mi ćemo, svakako, pokušati da režiramo iznenađenje", rekao je igrač Mornara Antonio Vranković.

Utakmica je na programu sutra od 17 sati.