AKTUELNO

Nikola Jokić se nije naročito zabavljao posle pobede nad Denverom jer je morao da priča za medije.

Srpski košarkaš Nikola Jokić zablistao je i prethodne noći u NBA pošto je upisao 21. tripl-dabl ove sezone za još jednu veliku pobedu Denvera protiv Dalasa (118:109) uoči Ol-star pauze ovog vikenda. I dok je Luka Dončić "sipao pohvale" na Jokićev račun posle utakmice, dvostrukom MVP osvajaču nije bilo ni do čega, kamoli do razgovora sa novinarima koji su ušli u svlačionicu domaćina.

Dobro je poznato da Nikola Jokić i nije naročito raspoložen za saradnju sa medijima, ali uvek ispoštuje američke kolege, međutim prethodne noći mu se baš nije pričalo pred kamerama...

Na kraju je odvojio 80 sekundi da popriča sa reporterom Denvera, a njegov izraz lica sve govori. Jedva je čekao da se sve završi i da se opusti posle meča, verovatno u društvu svog saigrača Vlatka Čančara i "gosta u gradu" Luke Dončića. Obično, kada igrači sa Balkana gostuju jedni kod drugih organizuju večere u restoranu posle meča ili izlazak, pa deluje da se i Jokić tome više veselio nego intervjuu.

"Mi smo na mestu na kom želimo da budemo, igramo dobru utakmice, dobijamo, sve ide u dobrom smeru. Grin je igrao baš dobro protiv Dalasa, drago mi je zbog njega, potreban nam je da pomaže na taj način i uvek je dobro kada igrači sa klupe tako odigraju", nekako je "prevalio" preko usta Nikola Jokić.

Poručio je i da voli da bude na Ol-staru, da deli svlačionicu sa svim velikim košarkašima, ali mu se čini da je čtiav vikend predugačak i da ga raduje što će porodica biti uz njega. Na jedno od pitanja koje se odnosilo na mogući rast Denvera u budućnosti, Jokić nije imao snage ni da razmišlja, pa je posle nekoliko sekundi samo složio ramenima i rekao samo "ne znam" što je bio signal reporteru da završava.

Autor: