AKTUELNO

Košarkaši Crvene zvezde će 31. januara u Bolonji odigrati protiv Virtusa, u okviru 22. kola Evrolige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović rekao je da od svojih igrača očekuje veće strpljenje, koje je ekipi nedostajalo na prethodnim utakmicama, ukoliko žele da ostvare povoljan rezultat protiv Virtusa.

– Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrača dvojica vrlo važnih košarkaša – Miloš Teodosić i Tornike Šengelija. Očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje, koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali. Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici – rekao je Ivanović, preneo je zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da očekuje teško gostovanje u Bolonji

– Nadam se da ćemo izvući pouke iz prethodnih mečeva gde nismo koristili neke šanse. Dobro kada brzo imate priliku za popravni radujemo se tom meču idemo na duplo kolo i utakmice u Italji, ali im se radujemo i očekujem da pružimo dobru igru – naveo je Mitrović.

Nikola Ivanović je rekao da su “crveno-beli” potpuno okrenuti meču u Bolonji.

- Izuzetno je naporno igramo svaka dva dana. Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u Pioniru. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme je odbrana, neki detalji… Lično nisam idealno, ali kroz utakmice i jake treninge pokušavam da se što pre vratim” – zaključio je Ivanović.

Utakmica između Virtusa i Crvene zvezde biće odigrana većeras, 31. januara od 21 sat u Bolonji.

Crveno-bele potom čeka gostovanje ekipi Armanija u Milanu.

Autor: