AKTUELNO

Veselo!

Košarkaš Nemanja Nedović izgovorio je sudbonosno "da" svojoj partnerki Mini Milutinović u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega je upriličeno veliko svadbeno veselje.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com

Mlada je zablistala u beloj venčanici uz telo, a u crkvi je nosila dugački veo. Malo potom, otišli su u restoran, gde su ih čekali gosti, a dekoracija je ostavila sve bez teksta.

Foto: Instagram.com/aleksandarokolic

Njih dvoje su u vezi već dugo, osam godina, a brak su sklopili još u avgustu 2020. godine, dok su sada odlučili da naprave i veliko veselje.

Video: TV Pink Printscreen, Instagram.com

Mina nije skidala osmeh sa lica, usledio je i prvi ples, a više detalja pronaći ćete u videu koji je na početku teksta.

Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo “je l’ ti moraš na svaki trening da ideš”. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu - pričao je Nedović svojevremeno.

Foto: Instagram.com/tadione33

Autor: P.R.