AKTUELNO

Ne kriju sreću!

Naš košarkaš Nemanja Nedović izgovorio je sudbonosno "da" svojoj partnerki Mini Milutinović u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Inače, Mina važi za jednu od najlepših manekenki sa ovih prostora, a sada je par rešio da se zavetuje na večnu ljubav pred Bogom.

Foto: Instagram.com/tadione33

Mlada je zablistala u beloj venčanici uz telo, a u crkvi je nosila dugački veo.

Foto: Instagram.com/tadione33

Podsećamo, njih dvoje su u vezi već dugo, osam godina, a već su brak sklopili avgusta 2020.

Mina je ranije rekla da je u njihovom odnosu presudno poverenje, razumevanje i lojalnost.

Pratila ga je svuda gde god je igrao, širom Evrope, a sada će se zajedno skrasiti u Beogradu.

Foto: Instagram.com/tadione33

Mina je jednom prikom istakla da žele mnogo dece, ali i pasa u kući.

Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo “je l’ ti moraš na svaki trening da ideš”. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu - pričao je Nedović svojevremeno.
Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo - objasnio je košarkaš tada.

Foto: Instagram.com/minamilutinovic

Autor: Pink.rs

#Mina Milutinović

#Nemana Nedović