AKTUELNO

Dok Amerika priča o novoj vezi poznate lepotice, i dalje se svi sete strašnog nasilja koje je pretrpela u vezi sa poznatim igračem.

Kristin Evangelin je Amerikanka poznata po šokantnoj ispovesti o pretrpljenom nasilju dok je bila u vezi sa nekadašnjim igračem Lejkersa Darijusom Morisom (31). Tvrdila je da joj je poznati igrač početkom 2021. naneo teške telesne povrede i o njenim rečima pričala je cela Amerika.

Dok sada navodno uživa u ljubavi sa NBA superstarom Klejom Tompsonom - aktuelnim prvakom sa Goldenom Stejtom - mnogi se i dalje sete njenih reči koje su potkrepljene i uznemirujućim slikama na kojima je u modricama posle prebijanja sportiste nasilnika.

Moris, koji je poslednji put igrao pre dve godine u Francuskoj, prebio je devojku i zbog tog divljaštva je bio lišavan slobode. Kristin se požalila na batine, zatim promenila priču i rekla da je sve izmislila kako bi pokušala da skrene pažnju na košarkaša kojem je karijera bila u padu, ali je kasnije još jednom izmenila iskaz i priznala šta se zapravo dogodilo.

- Udarao me je u glavu, satima me je tukao. Pokušavao je da me udavi, pokrivao mi je usta i nos da bi me udavio. Nekako sam se oslobodila, a onda je pokušao opet da me pretuče. Komšije su me spasile - ispričala je tada Kristin, koja se nedeljama oporavljala od povreda koje joj je naneo košarkaš koji je kasnije uhapšen.

Za razliku od Darijusa, Klej živi najlepši period života. Pre nekoliko nedelja osvojio je četvrtu titulu sa Golden Stejtom, a povreda koja ga je dugo mučila konačno je prošlost. Uz to, najavio je i dolazak u Srbiju zbog Nemanje Bjelice, a sada ga je krenulo i na privatnom planu, pošto ljubitelji košarke u SAD posle dugo vremena imaju informacije o njegovom ljubavnom životu koji ranije nije često isticao. Na društvenim mrežama Kristin Evangelin može se videti da je i ona sa lica mesta pratila završnicu NBA lige, što je dodatno podgrejalo glasine o njenoj vezi sa jednim od najboljih šutera na svetu.