AKTUELNO

Pol Džord oženio Srpkinju na spektakularnom venčanju u Italiji, grmeo Đurđevdan, a goste zabavljala Aleksandra Mladenović!

Danijela Rajić nije zaboravila svoje Mramorčane! Kako mediji saznaju, na svoju svadbu sa NBA zvezdom Pol Džordžom, ona je pozvala nekolicinu prijatelja iz sela kod Pančeva.

Foto: Privatna arhiva

Potpuni spektakl bio je priređen u Italiji, na ostrvu Kapri, gde je organizovana glamurozna svadba. Jedna tamošnja vila bila je iznajmljena kako bi se u njoj na večnu ljubav zavetovali Danijela i Pol. Goste je zabavljala Aleksandra Mladenović, što je bila mladina želja koju je uslišio njen izabranik.

Foto: Privatna arhiva

A, gosti - iz Srbije, iz Mramorka, ali i NBA zvezde iz Amerike. Među najveselijima bio je Karl Entoni Tauns, jedan od najboljih američkih košarkaša. Pozivima za svoje Mramorčane, Danijela je pokazala da nije zaboravila odakle dolazi. A, to što je glavni hit na svadbi bio "Đurđevdan" dodatno govori koliko se ponosi poreklom. Dodaćemo i da je Pol na kolenima svojoj dragoj pevušio neke srpske hitove, poput onog "žena od sultana" pevačice Tijana Milentijević.

Foto: Instagram Printscreen

Video: Instagram.com/danielarajic

U nastavku teksta možete pogleadati kakvu je atmosferu napravila Aleksandra Mladenović.

Foto: Privatna arhiva

Video: Privatna arhiva

Autor: M.M.