AKTUELNO

Dejan Radonjić trener košarkaša Crvene zvezde bio je zadovoljan nakon trijumfa protiv FMP-a i osvajanja triple krune ove sezone.

"Izuzetno teška i zahtevna sezona završena je trećim trofejom. Od prvog dana je bila praćena ozbiljnim problemima, povredama, ni sada nismo bili kompletni. U Evroligi smo odigrali 29 utakmica bez najmanje jednog igrača, a neke i bez četiri ili pet“, rekao je Radonjić na početku konferencije za medije.

"Trudili smo se da budemo konkurentni, svesni svih izazova u Crvenoj zvezdi. Čestitao bih svima na ogromnim naporima cele sezone, predsedniku Nebojši Čoviću, svim članovima uprave, stručnom štabu i naravno - glavnim protagonistima, igračima."

Radonjić je čestitao i navijačima

"Koji su nas uvek pratili i napravili fantastičan ambijent."

Sezona je bila jaklo teška i iscrpljujuća.

"Samo mi unutra znamo koliko je sve bilo teško i kroz šta smo prošli i sta smo uradili, i moram da kažem da sam mnogo srećan. Jedna od najtežih sezona kroz koju sam prošao kao trener, s različitih aspekata. Nekada nisam dovoljno ni svestan veličine uspeha koje napravimo."

Ugovor sa Zvezdom mu je istekao i svi se pitaju da li će ostati na klupi crveno- belih

"Moja želja nije sporna. Sada idemo malo da slavimo, pa ćemo narednih dana da vidimo šta ćemo i kako."

Dotakao se i naredne sezone "Crvenu zvezdu čeka teška sledeća sezona, nije lako ponavljati stvari. Ozbiljan zadatak je ispred Zvezde da se opet uđe u borbu da se ponove ovakvi uspesi", zaključio je Radonjić.

Autor: