AKTUELNO

Košarkaši Partizana večeras od 20:30 sati gostuju Metropolitansu u Parizu u šestom kolu Evrokupa.

"Mislim da treba da odigramo mnogo dobru utakmicu ako želimo da imamo bilo kakvu šansu da pobedimo.Vodi ih izvanredan trener Vensan Kole i činjenica je da su oni prvi u francuskom prvenstvu, igrali su protiv evroligaških ekipa Asvela i Monaka i da su ih pobedili. Igraju veoma dobro, imaju organizovanu igru u svakom pogledu. Igraju dosta u tranziciji, imaju linije trčanja koje su iznaredne i to koriste na svakoj utakmici i dalju mnogo lakih poena", rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Partizan u dosadašnjem delu EK ima skor od četiri pobede i jednog poraza, dok je Metropolitans na učinku 3-2.

"Ključ utakmice za nas, ako želimo da igramo dobar meč, jeste da sprečimo njihov kontranapad i igru u tranzciji. Da ne dozvolimo njihovim glavnim igracxima da dolaze u lake situacije za šut. Imaju dosta akcija za ššutere, igraju strpljivo i pametno. Mislim da treba da odigramo mnogo dobru utakmicu ako želimo da imamo bilo kakvu šansu da pobedimo", rekao je Obradović.

Košarkaš Zek Ledej ističe da će ekipa ići na pobedu u Francuskoj.

"Oni su dobar tim, imaju dobre igrače. Pratićemo plan koji je trener pripremio za utakmicu i idemo se borimo za pobedu", rekao je Ledej.

#KK Partizan