AKTUELNO

Miško Raznatović oprostio se na društvenim mrežama od tragično preminulog Stevana Jelovca. Poznati košarkaški mendažer napisao je izuzetno emotivnu poruku:

- Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega. Međutim, nikada nikog takve dobrote. Stevan je jedini, koji je i pored toga sto je bio u tridesetima i skoro 13 godina sa mnom, mi stalno persirao, iako sam se strašno bunio protiv toga. I pored ljutnje i kritike, nije odstupao od navike da pri svakom dolasku u kancelariju donose flasu žestokog pića.

Poseban odnos imao je Steva na Miškovim roditeljima:

- Svaki dolazak iz Novog Sada u Beograd da me poseti se završavao i obilaskom mojih roditelja, u čijem stanu je ziveo, dok je igrao u Beogradu. Kao i u vreme njegovog boravka u Beogradu, gibanica moje mame ga je strpljivo čekala. Dobrota i plemenitost, koja ga je krasila je bila jedinstvena, i ziva sećanja na nase putesestvije kroz Italiju, Tursku, Rusiju, Nemacku, Litvaniju, Spaniju, Japan, Grčku...sada bude bolna i teška osećanja.

Poruka za kraj, tera suze na oči:

- Ja ne spadam u osobe koje će sada napisati RIP, niti pak u one, koji će pokazati kolika me tuga obuzima dok ovo pišem, jer je moja bol zbog njegovog odlaska zanemarljiva u odnosu na ono što sada prolazi njegova porodica. S druge strane ja sam sigurno neko ko će naći način da uspomena na Stevana, kao vrhunskog košarkaša i neverovatnu osobu traje zauvek.

Autor: