AKTUELNO

Srpskom košarkašu Stevanu Jelovcu nedavno je pozlilo na treningu nakon čega je odmah hospitalizovan, a njegovo stanje je stabilno, mada i dalje kritično, kako prenose domaći mediji.

Jelovac je imao moždani udar, međutim, za sada se oseća dobro. povodom oglasila se i Stevanova sestra Sara emotivnom objavom na Instagramu.

- Ti si poseban covek. Od kada znam za sebe čuvao si me, postavljao si se zaštitnički, obožavam taj tvoj stav. Ali, tvoja seka mora da ti kaže da više nije mala, porasla sam ljubavi moja. Tog dana sam porasla. Tog dana kada se naš život okrenuo naopačke, bez ikakve najave i mogućnosti da to sprečimo. Sećaš se kako smo oboje prevrtali očima na tatinu i maminu rečenicu: Ceo život je borba. Došao je trenutak bato moj da tu rečenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno.

- Znam da me čujes i zato želim da me slušaš pažljivo, nemoj da se bojiš, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo. Znaš lepi moj, osetim da mi Bog šalje nadljudsku moć i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osetim, znam da osetiš i ti mene. Doktori koji mi te paze kažu da je ovo maraton, zamisli koliko će radosti u naše živote doneti pobeda, živim za taj dan najlepši moj. Živim za dan kada ćeš se opet smejati na sav glas iz srca, onako kako samo ti umeš ljubavi moja- napisala je Stefanova sestra Sara.