AKTUELNO

Strašne vesti dolaze iz Grčke, u nedelju uveče se na treningu srušio košarkaš Stevan Jelovac - a tamošnji mediji su objavili da je razlog moždani udar.

Povremeni reprezentativac Srbije se još uvek nalazi u bolnici u Atini kako bi se njegovo stanje potpuno stabilizovalo.

Mediji pišu kako je srpski košarkaš morao da bude operisan, da je trenutno stabilno, ali i da je situacija u kojoj se nalazi prilično ozbiljna.

Jelovac se povredio 30. oktobra na meču AEK-a protiv Jonikosa, a pozlilo mu je na individualnom treningu u teretanu nakon čega je hospitalizovan.

Atinski klub se onda oglasio i potvrdio da je srpski košarkaš hospitalizovan zbog ozbiljnog zdravstvenog problema, zahtevajući razumevanje i poštovanje uz poruku da su svi uz njega i želje da sve bude kako treba, te da prebrodi sve probleme. AEK je nedavno pobedio u FIBA Ligi šampiona i trijumf protiv Rige posvećen je upravo Jelovcu:

- Ovo je više od košarke, svi se nadamo da se će oporaviti, zdravlje je nešto najvažnije. Ova pobeda je za njega, svi mu želimo sve najbolje i nadamo se da će uskoro opet biti sa nama, poručio je španski košarkaš i plejmejker AEK, Kino Kolom.

Autor: