AKTUELNO

Boban Marjanović je oduševio na poslednjem meču Dalasa protiv San Antonija. Srbin je bivšem klubu postigao 17 poena za 15 minuta i na kraju odbranom rešio meč.

Zato i ne treba da čudi što je baš Marjanović završio na konferenciji za medije posle meča.

– Nisu planirali da ja dođem ovde – rekao je Bobi kroz osmeh.

Govorio je o partiji koju je pružio, na koji način uvek ostane fokusiran kada dugo ne igra, pa ovako dobije šansu i iskoristi je, a istovremeno je hvalio i San Antonio.

Zatim je privukao pažnju kada se zahvalio Bogu i majci na visini koju ima, da bi ga portparolka Dalasa ostavila u čudu posle jedne konstatacije.

– Sada će se uključiti Aleksandar koji neće postavljati pitanja na engleskom – rekla je devojka i poprilično zbunila Marjanovića.

– Bobi, tu sam – začulo se s druge strane na srpskom jeziku:

– Ja rekoh da ćemo da pričamo na španskom – rekao je Marjanović kroz osmeh, a onda srpskom novinaru ukratko odgovorio na pitanje:

– Stvarno je teško dobiti ovde, lepo je vratiti se nazad i videti ljude i poznate face. Fenomenalno je zagrliti te ljude koji rade u hali. Meni puno znači i njima puno znači. Što se tiče današnje utakmice, jako je teško izvući pobedu ovde, super je što sam mogao da pomognem timu.

Autor: