AKTUELNO

Nova sezona NBA lige još nije zvanično počela, ali su odigrane neke pripremne utakmice pred početak najjače košarkaške lige sveta

Ekipa Denver Nagetsa odigrala je tri meča i izgubila od Los Anđeles Klipersa, Golden Stejt Voriorsa i Minesota Timbervulvsa.

Nikola Jokić je odigrao mečeve protiv Voriorsa i Timbervulvsa i imao je po 17, odnosno deset poena, ali je opet pokazao kako ume sa loptom kroz nekoliko atraktivnih poteza, onako kako to samo Somborac ume, što je oduševilo poznatog američkog novinara Roba Pereza, koji je dao zanimljiv komentar posvećen aktuelnom MVP-ju NBA lige.

-Ne mogu da vam kažem koliko mi je nedostajalo da gledam kako Jokić hoda po terenu kao da je upravo imao opasno vlažan prd*ž, pa da neizbežno dribla oko najboljeg defanzivca protivničkog tima i da baci nešto urnebesno preko glave terajući ga da razmisli o promeni profesije, konstatovao je Perez.

Jokić je ekipi Voriorsa ubacio 17 poena i imao je deset skokova i dve asistencije, dok je protiv Timbervulvsa ubacio deset poena, ali je imao devet skokova i deset asistencija.

#Nikola Jokić