AKTUELNO

Srpski košarkaš otkrio kako mu je palo očinstvo.

Pored impresivnog dabl-dabl učinka od 17 poena, deset skokova u porazu od Golden Stejta 118:116, Nikola Jokić pričao je i o svom očinstvu i ćerkici Ognjeni.

Reporter Javnog servisa iz Amerike Aleksandar Žigić čestitao je Nikoli Jokiću rođenje ćerkice Ognjene i upitao ga kako se snalazi u ulozi oca.

- Hvala ne čestitkama. Ne kaže još ništa, ne razume. Možda mi je sad tako lakše da odem kada ni ne zna. Možda me se i ne seća. Ko zna... Nov sam u svemu, učim iz dana u dan. Biću malo više kući, pa ću možda naučiti nešto novo - istakao je Jokić.

Srpski košarkaš potom se osvrnuo na igru zemljaka Nemanje Bjelice koji je debitovao za Golden stejt.

- Bjelica je odigrao zaista super i mislim da će imati dobru ulogu. Odgovara mu ovaj stil košarke.

Nikola Jokić se posle meča sa Golden stejtom sreo i sa Dejanom Milojevićem.

- A Dekija dobro znam i dobro se poznajemo. On je u tom užem krugu ljudi koji mi je puno pomogao i imao mesta u mom srcu. On je na neki način zaslužan za moju karijeru. Tako je krenulo i tako ide dalje. Drago mi je što ću ga viđati malo više ovde i naredne godine - zaključio je Jokić.

Denver sledeću utakmicu igra 13. oktobra u Oklahoma sitiju, a Nikola Jokić će pauzu narednih dana iskoristiti za druženje sa porodicom, jer su mu u posetu stigli njegovi i roditelji njegove supruge.

Autor: