AKTUELNO

Strašan pad mladog košarkaša Crvene zvezde. U hali je nastao muk, a trener Budućnosti prekinuo je obraćanje da bi se raspitao za njegovo stanje. Dejan Radonjić je u neverici vrteo glavom: "Ne znam dokle više!"

Strašan pad košarkaša Zvezde Stefana Lazarevića "zaledio" je sve u hali Pionir na kraju derbija Crvena zvezda - Budućnost.

Tokom konferencije za medije posle meča, trener Budućnosti Aleksandar Džikić prekinuo je obraćanje i pitao klupskog portparola Crvene zvezde šta se događa sa borbenim krilom.

"Je l ima neko informaciju kako je mali Lazarević?'', bilo je Džikićevo pitanje.

"Videćemo, izgleda da je potres mozga", odgovorio je portparol Zvezde Igor Vujičin.

U duhu fer-pleja i sporta, trener crnogorskog tima je poželeo brzi povratak na teren mladom košarkašu.

"Želim mu da pad bude sa što manje problema", rekao je trener Podgoričana.

O povredi mladog Lazarevića zatim je detaljno govorio i Dejan Radonjić.

''Nerealno je da se da tačna informacija, nezahvalno je da procenjujem. Doktori su uvek oprezniji, pretpostavljam da nije ništa strašno, ali nama je svaki izostanak bar po tri dana pauze. Videćemo. Verovatno ćemo kasnije večeras imati informaciju", izjavio je Zvezdin šef stručnog štaba.

Njemu je odavno preko glave priče o povredama, sa kojima se njegov tim suočava od kada se letos okupio i situacija ni u jednom trenutku nije išla nabolje.

"Nadam se da nismo ušli u fazu da još jedan igrač izađe iz tima. Stvarno više... ni sam više ne znam šta se ovo i ovako nama dešava. Holins je u prošloj utakmici doživeo povredu, Dobrić je večeras odigrao prvu utakmicu posle tri meseca, sinoć je drugi put posle tri meseca igrao 'pet na pet', Davidovac isto... Nadam se da će Lazarević biti dobro, to nam je sada važno, ulazimo u fazu da se igra više nego što treba, a da će u tom našem ritmu sve to još više ostavljati traga", rekao je trener Zvezde.

Autor: