AKTUELNO

Ozbiljan incident dogodio se u Republici Srpskoj!

Pijani policajac na dužnosti potegao je pištolj na srpskog košarkaša Miroslava Raduljicu, saznaje "Srpska info".

Košarkaš je uspeo da mu otme oružje, a onda se u incident navodno umešao još jedan policajac, koji je poznat po nedoličnom ponašanju.

Veći incident sprečili su pripadnici Jedinice Žandarmerije, koji su uhapsili inspektora S. Š., a sve se to dešavalo na „Janjskom saboru“, kod manastira Glogovac u Šipovu.

O hapšenju inspektora oglasili su i iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, ne otkrivajući previše detalja o ovom slučaju.

Oni su istakli da je S.Š. osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Raduljica je bio na saboru pod jednim šatorom u društvu rođaka.

"Tada je pod isti šator došao i inspektor S. Š., koji je bio u društvu još nekih policajaca. Kada je vidio Raduljicu on je prišao njemu i tražio da se fotografišu. Raduljica je to odbio i tada je ovaj inspektor napravio pravi skandal", ističe izvor Srpske info.

Policajac je izvadio pištolj i počeo da preti Raduljici.

"Raduljica se očigledno nije prepao ovog policajca, nego mu je oteo pištolj. Tada se u sukob umiješao još jedan inspektor, koji je bio u društvu sa S. Š. On je napao Raduljicinog rođaka. U cijeli slučaj tada su se umiješali pripadnici Žandarmerije i uhapsili pijane kolege", dodaje izvor.

Podsetimo, bivši kapiten reprezentacije zbog povrede nije na raspolaganju selektoru Igoru Kokoškovu za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, koji se od 29. juna do 4. jula igra u Beogradu.

Autor:

#Miroslav Raduljica