AKTUELNO

Najkorisniji košarkaš NBA lige saopštio je da neće igrati za Srbiju, a onda je i stigao u Sombor.

Srbiju je šokirala vest da najkorisniji igrač NBA lige Nikola Jokić neće igrati za reprezentaciju ovog leta. Selektor Igor Kokoškov je istakao da još uvek nije pričao sa njim, na konferenciji za štampu održanoj povodom početka priprema za Olimpijske igre.

Foto: Tanjug AP/Mark J. Terrill

Dok svi pričaju o tome kakve su šanse Srbije na Olimpijskim igrama bez najboljeg igrača na svetu, Jokić je stigao u Sombor. Tamo ne misli o košarci, već je odmah otišao na somborskl hipodrom.

Poznato je koliko on voli konje i više puta je pričao o tome da se ranije čak i bavio konjskim trkama, a sada je posle naporne NBA sezona odmah posetio hipodrom u svom rodnom gradu. Za medije nije želeo da priča.

Foto: Tanjug AP/David Zalubowski

Jokić je u sezoni koja se završava u NBA bio najbolji igrač regularne sezone, a u plej-ofu je ispao u polufinalu Zapada od Finiksa.

I bez njega Srbija ima jako moćan tim, ali i sam selektor Kokoškov je izjavio da bi Jokić bio ogromno pojačanje ukoliko bi zaigrao za Srbiju. O Jokiću je na konferenciji za štampu pričao i kapiten tima Miloš Teodosić, a tim će bez njega sigurno igrati na predstojećem "Akropolis kupu" u Grčkoj.

#Nikola Jokić

#Sombor

#hipodrom