AKTUELNO

Košarkaš Srbije Nikola Jokić danas je šokirao javnost odlukom da ne nastupa za reprezentaciju na predstojećim kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Jokić je u kratkoj izjavi za Tanjug rekao da se neće odazvati pozivu Igora Kokoškova, ali selektor Srbije istče da tu nije kraj nadanjima, te da će se i sam čuti sa najboljim igračem sveta kako bi ga ubedio da nastupa za nacionalni tim! 

- U opisu posla i moj zadatak je da budem u kontaktu sa svim igračima. Sa Nikolom sam bio u kontaktu, ne svakodnevno, ali ne sumnjajte u to da li postoji kontakt sa igračima. Znam da je na putu za Srbiju i čuću se sa njim. On je veliki ambasador srpskog sporta i košarke. Treba svi da budemo ponosni na ono što je uradio. Ja ne mogu da budem cinik i neću da budem cinik i sebično ću reći da želim da igra. Zaboravljamo da igrači imaju privatan život, probleme, obaveze. Da skratim, čuću se sa Nikolom. Čestitam mu na svemu. Iskreno se nadam da će biti tu, ali i ako ne bude, imamo ostale momke. Imamo pozitivnu energiju, da podržimo sve momke koji su osvojili svoje vreme da budu u reprezentaciji - rekao je Kokoškov!