AKTUELNO

Malo je falilo da dođe do velikog NBA skandala.

Nikola Jokić je imao blistavu sezonu u NBA ligi, dobio je nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP), međutim nije mogao sam da vodi Denver do titule. Zaustavljeni su u polufinalu Zapada, "počistio" ih je Finiks, a na tom meču je Jokić i isključen!

Jokić je morao u svlačionicu još krajem treće deonice pošto je napravio jak faul na Kamerunu Pejnu, a posle toga je nastala opšta frka na terenu...

Foto: Tanjug AP/David Zalubowski

Nikola Jokić se zakačio sa Devinom Bukerom, koji je krenuo da se obračuna sa njim, međutim kada je video koliko je Srbin jači i krupniji od njega - počeo je da se povlači, sve dok su ostali igrači pokušavali da zaustave srpskog centra.

Na fotografijama koje slede najbolje se vidi kako je izgledala frka na terenu iz raznih uglova!

Zanimljivo je da su mediji pitali Jokića da li je u čitavoj frci primetio braću na tribinama, na šta je on odgovorio da nije, međutim "zna da su uvek tu za njega", a ispostavilo se da je tako i bilo.

Jokićeva starija braća, Strahinja i Nemanja koji važe za opasne momke, nisu mirno posmatrala sukob Nikole i Bukera, pa su burno skočili sa svojim mesta u dvorani i umalo uskočili na teren da odbrane mlađeg!

Nije to prvi put da Jokićeva braća burno reaguju, pokušavaju uvek da ga zaštite, ali ovoga puta sve se završilo samo na verbalnom obračunu dok je Nikola držao sve pod kontrolom.

Pogledajte!

Video: TikTok/soo.sue.mee

A ovako je izgledao čitav incident zbog kog je Jokić isključen:

#Nikola Jokić