AKTUELNO

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović izjavio je da se njegov tim neće predati u drugom duelu sa Crvenom zvezdom u Superligi Srbije.

U prvom meču polufinala domaćeg prvenstva Crvena zvezda pobedila je podmlađeni čačanski tim 101:70, a naredni duel igra sutra od 20 sati u dvorani kraj Morave.

"Sigurno je da nećemo lako prodati kožu. Nadam se da ćemo bolje odigrati u Čačku i da ćemo zadovoljiti publiku. Nema sumnje, borićemo se tokom svih 40 minuta, a da li će to biti dovoljno za neko eventualno iznenađenje, ostaje da vidimo u nedelju veče", rekao je Marinović za klupski sajt.

Baš kao što je najavio pred početak Superlige, Marinović je na jučerašnjem meču sa Zvezdom pružio šansu mladim košarkašima Borca.

"Smatram da su mladi igrači odigrali dosta korektno protiv Crvene zvezde. Ceo utisak je pozitivan, jer su se dobro pokazali. Doduše, oni nisu slučajno u prvom timu, reč je o kadetskim prvacima države. Zbog toga su dobili šansu, kao nagradu da odigraju protiv najbolje ekipe u regionu", zaključio je Marinović