AKTUELNO

Svi igrači koji su bili na terenu su dali doprinos, odbrana je bila bolja, sve je bilo bolje na obe strane terene, rekao je Nikola Jokić u izjavi za TNT posle meča u kome je Denver savladao Portland 128:109 i izjednačio na 1-1 u seriji prve runde plej-ofa Zapadne konferencije.

Centar Nagetsa pružio je još jednu maestralnu partiju sa 38 poena, osam skokova i pet asistencija, a u razgovaru sa analitičarima TNT-a Šekilom O`Nilom i Čarlsom Barklijem, Jokić je konstatovao da su u ovom meču uz mnogu bolju kretnju lakše dolazili do otverenih šuteva.

"I pre dve godine smo izgubili prvi meč u seriji u Denveru. Tačno je da Portland ima brejk, ali ništa nije izgubljeno. Moramo da ponovimo odbranu iz ovog drugog meča i u Portladnu i da probamo da ih pobedimo", rekao je srpski centar i potom prokomentarisao izostanak Džamala Maraja što predstavlja veliki hendikep za tim trenera Majka Melouna.

"Ne nedostaje samo Marej. Nemao ni Bartona i Dozira, ali Gordon i Porter rade dobar posao. Sjajan je bio Milsap sa klupe. Ali, nisu važni pojedinci, već da kao tim dobro funkcionišemo".

Denver Nagetsi su prošle sezone stigli do finala Zapadne konferencije, ali je Jokić naglasio da nema mesta poređenju, jer je tim potpuno drugačiji.

"Mnogo je novih igrača. Međutim, očekivanja su velika. Portland je sjajna ekipa sa odličnim igračima na svim pozicijama. Na nama je da se borimo i pokušamo da prođemo u narednu rundu", zaključio je Jokić.

#Denver

#Nikola Jokić

#Portland