AKTUELNO

Srpski košarkaš Nikola Jokić pružio je još jednu odličnu partiju u NBA šampionatu i dabl-dabl učinkom predvodio Denver u pobedi nad domaćim Los Anđeles Klipersima sa 110:104.

Jokić je za 33 minuta na terenu postigao 30 koševa, zabeležio 14 skokova i sedam asistencija.

Nikola je imao šta da poruči ljudima u našoj zemlji. Pošto se danas slavi najradosniji hrišćanski praznik, Jokić je rešio pre svega da čestita svima uz tradicionalni pozdrav.

- Za početak da čestitam Uskrs. Hristos Vaskrse! Neka ga lepo provedu, kako treba – rekao je Nikola.

On dodaje da je ključ pobede bio taj što je klupa odigrala na jako visokom nivou, te da su svi rezervni igrači imali pozitivnu plus-minus statistiku.

Super utakmica za nas, ceo meč smo bili tu, u četvrtoj deonici smo otišli na +10. Klupa je odigrala dobro, ozbiljno su igrali, svi su bili u plusu. Završili smo gusto, ali ne toliko. Pogađali su neke šuteve i na kraju, eto, šest razlike za nas. Najvažnije za nas. Sada smo treći, videćemo šta će dalje biti – ističe Jokić.

Za kraj, o Džamalu Mareju, koji izvesno neče igrati ni u plej-ofu.

- Ne može da dočeka da se bavi bilo čim što ima veze sa košarkom. Sada gleda naše utakmice, navija. Imali smo nekoliko sastanaka zajedno u poslednjih par dana. Mislim da mu sada samo treba da se opusti i da se brine za sebe – zaključio je Jokić.

#Nikola Jokić