AKTUELNO

Jelica Dabović, nekadašnja sportistkinja i sestra košarkašica i proslavljenih reprezentativki Milice i Ane oglasila se povodom velike tragedije koja je potresla Srbiju.

Ona je naime govorila o 15-godišnjoj košarkašici Partizana koja se ubila pre nekoliko dana i rekla da je devojčica bila žrtva zlostavljana.

Jelica Dabović je napisala:

"Nažalost, ova devojka mi je pre nekih mesec dana na Instagramu pisala da se suočava sa stravičnim nasiljem i da ne vidi izlaz iz te situacije, osim samoubistva. Rekla sam joj da svaki problem ima rešenje i da mi samo napiše o čemu se tačno radi...", napisala je ona.

Jelica Dabović je istakla da profil sa koga joj je devojčica pisala nije bio pravi, ali je istakla da je sigurna da je to baš ona.

"Po detaljima koje mi je opisala u porukama kristalno je jasno da je baš ona u pitanju, to je treća osoba koja se ubila zbog zlostavljanja, a koja je o tome prethodno mene obavestila. Jezivo zaista", napisala je ona i na kraju poslala poruku:

Devojke, zapamtite - ništa gluplje nema od ćutanja kojim štitite svog zlotvora, osim pomisli da ćete samoubistvom rešiti problem!!!

"Verujem da pored zločinca, koji je ovu devojčicu oterao u smrt, postoji najmanje još jedan svedok koji zna zbog čega se ovo desilo i koga će pojesti rak savesti ako nastavi o tome da ćuti", napisala je Jelica Dabović.

#Jelica Dabović

#Košarkašica